Ted Cruz's Bi-dochter OK nadat ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht, zegt Rep

08 Dec 2022

Ted Cruz's Bi-dochter OK nadat ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht, zegt Rep

Ted Cruz

De autoriteiten werden eind dinsdag naar het huis van de Republikeinse Amerikaanse senator Ted Cruz in Texas geroepen vanwege berichten dat een tiener zichzelf had toegebracht met steekwonden, vertelde de politie aan ABC-partner KTRK.

Cruz heeft twee dochters van 11 en 14 jaar.

De outlet meldde dat de politie van Houston reageerde op een oproep dat een 14-jarige jongen steekwonden aan zijn armen had in de wijk River Oaks. De identiteit van de tiener is niet bekendgemaakt.

De tiener werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

"Dit is een familieaangelegenheid en gelukkig maakt hun dochter het goed", vertelde een vertegenwoordiger van Cruz aan The Daily Beast. Ze voegden eraan toe dat er "geen ernstige verwondingen waren".

"De familie verzoekt de media de privacy van hun dochter op dit moment te respecteren."

De oudste dochter van Cruz deelde begin dit jaar op TikTok dat ze biseksueel is.

Als u zelfmoordgedachten heeft of bang bent dat iemand die u kent dat is, zijn er middelen beschikbaar om u te helpen. De 988 Suicide & Crisis Lifeline bij 988 is voor mensen van alle leeftijden en identiteiten.

De Trevor Project Lifeline, voor LGBTQ+-jongeren (24 jaar en jonger), is te bereiken op (866) 488-7386. Gebruikers hebben ook toegang tot chatservices op TheTrevorProject.org/Help of sms START naar 678678.

Trans Lifeline, ontworpen voor transgenders of gender-niet-conforme mensen, is te bereiken op (877) 565-8860.