Jenny McCarthy en Donnie Wahlberg gaan naakt voor nieuwe beautymerkcampagne: 'Fun to bare it all'

08 Dec 2022

Jenny McCarthy en Donnie Wahlberg gaan naakt voor nieuwe beautymerkcampagne: 'Fun to bare it all'

Jenny McCarthy en Donnie Wahlberg hebben er geen probleem mee om alles te verklappen.

Jenny, 50, en haar man Donnie, 53, verschenen naakt voor het voormalige beautymerk van Playmate, Formless Beauty. Het cosmeticabedrijf brengt een naakte collectie lipglosses uit, wat aanleiding was voor de gewaagde campagne.

"Het was leuk om alles met mijn man te dragen voor deze shoot", deelde McCarthy met het tijdschrift People. "Ik heb zeker iets met kastanjes roosteren en grote pakketten versierd met rode linten."

De oudere broer van Mark Wahlberg vertelde dat hij graag deelnam aan de fotoshoot terwijl hij "in vorm" was.

"Ik vind het heerlijk om plezier te maken met Jenny, en ze vroeg me vlak voordat 'in vorm New Kids Donnie' een 'donut-etende' Blue Bloods' Donnie werd, dus de timing was perfect," vertelde hij.

p>

McCarthy kondigde vorig jaar de lancering van haar cosmeticamerk aan. Haar nieuwste collectie lipglosses bouwt voort op de eerste release van drie tinten in 2021 en twee andere eerder dit jaar.

LEES IN DE FOX NEWS-APP

Het koppel signeerde 2.000 van hun naaktadvertentie voor de vroege vogels. Bij elke aankoop doet de klant ook mee aan een trekking om op eerste kerstdag een FaceTime-oproep van Jenny en Donnie te winnen.

JENNY MCCARTHY EN DONNIE WAHLBERG VERNIEUWEN HUWELIJKSGEloften OP 7-JAARVERJAARDAG

Het oprichtende lid van New Kids on the Block ontmoette het panellid "Masked Singer" tijdens het spelen van een spelletje waarheid of durf, jaren voordat ze in 2014 trouwden.

In januari 2021 besprak Wahlberg de band tussen hem en McCarthy en Fox News Digital en vertelde hij dat de twee hun huwelijk op dezelfde manier benaderen als hun werk.

"Zo zijn we. We verwijzen gewoon altijd naar elkaar. En ik waardeer wat je zei dat we een succesvol stel zijn, vooral in Hollywood, maar we beschouwen onszelf niet als een Hollywood-stel", legde Wahlberg eerder uit zijn punt toelichten.

KLIK HIER OM U AAN TE SCHRIJVEN VOOR ONZE ENTERTAINMENT NIEUWSBRIEF

"We leven niet in Hollywood. Weet je, we denken niet echt dat we Hollywood zijn. We denken gewoon dat we echte mensen zijn. Ik bedoel, ik ben opgegroeid... we zijn allebei erg arm opgegroeid Ierse katholieken - zij in het middenwesten, ik aan de oostkust. Wij wonen in het middenwesten. Haar familie is er nog steeds, mijn familie is er nog steeds aan de oostkust. En, weet je, Hollywood is precies waar we heen moeten om te werken soms."

Verhaal gaat verder Jenny McCarthy en Donnie Wahlberg trouwden in 2014.

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

De 'Blue Bloods'-ster vervolgde: 'Ik denk niet dat we onszelf beschouwen als Hollywood of een deel van Hollywood in de traditionele zin. Ik denk dat we gewoon entertainers zijn die entertainen. En het is een van de redenen waarom we leven in het middenwesten, weet je. We hebben afgesproken om de rest van ons leven samen te zijn en onze kinderen op te voeden in een zeer... in een omgeving waarin we zijn opgegroeid. En dat is niet echt Hollywood."